Skip to Content

This cache has been archived.

mnmat: Arkistoon....

More
<

Iisalmen ihmeitä ihailemassa

A cache by mnmat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Tuesday, 22 January 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Yllättävän loman (seuraavaa saakin sitten odotella varmaan yli vuoden päivät, mutta mitäs menee vaihtamaan työpaikkaa) järjestyttyä päätin toteuttaa unelmani tulla sydäntalvella muutamaksi päiväksi yksinäni savonmaille. Ihan yksin ei parane kuitenkaan möllöttää, joten eiköhän sitä pidä pistää miitti kuitenkin pystyyn!

Tavataan siis kuppilan puolella rupatellen ja evästä tai sumppia omakustanteisesti nautiskellen. Eipä ollut tätäkään paikkaa minun nuoruudessani. Pohjolankatua piti vain talsia umpijäässä ja toivoa, että joku ottaisi kyytiin, jos ei Pk-hallilla jaksanut koko iltaa olla...

Ja ajankohtahan on siis tiistaina 22.1.19 klo 17.30-18.15 ja paikka suurinpiirtein siellä jossain sisätiloissa sopivassa paikassa :)

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.