Skip to Content

<

Neuleohje 472,692

A cache by ismo485 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/17/2019
Difficulty:
4.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Löysin tällaisen neuleohjeen (nro 472,692), mutta olisko tässä nyt sitten mennyt jotakin sekaisin tai jotakin palasia ohjeesta on aikojen saatossa hävinnyt. En enää kauan sitten opituilla taidoilla osannutkaan värkätä tästä toimivaa tuotetta. En edes pannulappua saanut aikaiseksi.
Haluaisitko kokeilla, josko onnistuisit paremmin?


Tässä on malli ja pari ohjekuvaa, joilla varmaan pääset hyvään alkuun. Muitakin saman tapaisia ohjeita olen nähnyt, vaikkakin niissä on ollut vain kirjoitettuna jotakin ihme koodikieltä. Paljon kirjaimia ja lyhenteitä, joista ei aina edes tiedä pitäisikö niitä lukea vasemmalta oikealle vai oikealta vasemmalle, mielestäni kuvista on hyvä aloittaa.
Näillä perusohjeilla on aloittelijankin helpompi ymmärtää oot ja ännät.Lopputulos ei välttämättä ole aivan tämän näköinen,
mutta jotain tuon tapaisia silmukoita ja kiekuroita siinä saattaisi olla.
(Tai sitten ehkä ei? Joku tärkeä mallikuva se kuitenkin on!)1. krs: Neulo koko krs oikein. (Toim. huom: Outo ohje, kuka nyt haluaisi neuloa väärin)2. krs: 1 reuna-s, *1 n, 1 o puikolla olevan silmukan alapuolella olevasta eli edellisen kerroksen silmukasta*. Toista *–*, 1 n, 1 reuna-s. Toista kerroksia 1-2.


Siinä kaikki mitä ohjeesta löysin. Joo, myönnetään, ei sitä paljoa ole.
Mutta sinähän voisitkin kirjoittaa selkeämmän ohjeen tämän neuleen tekemiseksi. Puumerkkejä onnistuneista suorituksista voi käydä kirjaamassa tänne:

N 62° 1D.SDN E 025° 3I.RSH

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

14 Logged Visits

Found it 13     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.