Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Geocaching Hall of Fame 2019

A cache by Geocaching i Sverige Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 23 March 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

23 March 2019, 18:00 - 21:30

Det är dags att dela ut 2018 års priser i Geocaching Hall of Fame!​


 

Kom och ät grillbuffé tillsammans med oss och några av årets pristagare

 

 

För sjätte året i rad anordnar Intresseföreningen Geocaching i Sverige "Geocaching Hall of Fame" för att premiera människor i vår gemenskap som gjort hedervärda insatser under året och historiskt. Tidigare år har vi bland annat delat ut medaljer till Sveriges förste geocachare, en av Sveriges första reviewers, hjälten bakom den legendariska cachen "Fångarna på fortet", skaparen av project-gc.com, FAD:s grundare samt många fler! Varje år delar vi även ut pris för bästa trad, bästa multi och bästa myst.

 

Tidigare års pristagare kan du läsa om på hemsidan.

I år kommer pristudelning och middag att ske i Lidköping den 23 mars. Vi träffas på resturang Galejan inne i stan och börjar kvällen med en gemensam middagsbuffé för att sedan dela ut priserna till årets pristagare. Priset för buffén är 250 kr (230 kr för föreningsmedlemmar) och antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Vartefter betalningarna registreras kommer vi att uppdatera deltagarlistan. Kostnad för eventuell dryck tillkommer och betalas på plats. I mån av plats finns det möjlighet att delta utan att äta, meddela i din"will attend"-logg att du gärna kommer men inte vill ha mat.

Årets FAD-general och stora delar av FAD-kommittén kommer att vara med, så om du är sugen på att hjälpa till som funktionär under höstens event så är det här ett bra tillfälle att ta en första kontakt.

Prisutdelning och middag beräknas pågå mellan kl 18.00-21.30.

Summering

 

  • Vad: MIddag och prisceremoni
  • När: 23/3, kl 18.00-21.30 (lokalen är öppen 17.30-24.00)
  • Var: Resturang Galejan, Framnäsvägen 2, Lidköping.
  • Kostnad: 250:- (230:- för föreningsmedlemmar)
  • Klädsel: Valfri (T5-utrustning kan dock resultera i en del undrande blickar från personal och mugglare!)

 

Bindande beställning och betalning gör du i föreningens shop

Sista dag för anmälan och betalning är den 18 mars.

Om du har någon matallergi eller önskar specialkost, vänligen meddela info@geocaching.se

För dig som aldrig har varit på ett event tidigare och undrar "Vad är det här för något?"
Ett event är ett tillfälle där geocachare träffas och umgås. Alla är välkomna, ny som erfaren, gammal som ung. För att anmäla dig så skall du posta en "will attend"-log här på eventet. Det här eventet är lite speciellt eftersom det dessutom är en anmälningsavgift för att täcka matkostnaderna. Se ovan för detaljer. För lite mer info om event, läs vår wiki

Årsstämma

Intresseföreningen Geocaching i Sverige håller sin årsstämma före eventet Hall of Fame. Årsstämman är för föreningens medlemmar och de får en särskild kallelse. Mer information om föreningen och hur du blir medlem hittar du på föreningens hemsida

 

Varmt välkommen!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.