Skip to Content

This cache has been archived.

Netland: ryddes bort

More
<

April Event

A cache by Netland Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Tuesday, 02 April 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

2 April 2019, 17:30 - 19:30

April event på Tveide

Det inviteres til event i gapahuken på Tveide. Det vil  bli forsøkt å holde event her den første tirsdagen i hver mnd, men nå i oktober ble det andre tirsdagen siden det ellers ble kolisjon med høstferien

Dette er rent sosialt geocaching event uten for mye andre tema. Vi planlegger å fyre bål som normalt slikt at det både blir varme og grill mulighet for de som ønsker å medbringe grillmat.   

Dette er et forsøk på å gi en lav terskel for å delta på event, her er alle velkommen, både erfarne og nybegynnere. Vil også oppfordre de som driver beslektet aktiviter til å komme, enten det er jegere, orienterings løpere eller speidere om å ta turen innom. 
Her er alle velkommne. 

Eventet begynner kl 1730 og varer til 1930, men på gode dager kan vi nok fort bli sittende til langt på kveld. Ingen værforbehold. 

 

 

Flag Counter

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.