Skip to Content

This cache has been archived.

Marrasmus: Laitetaanpas jo arkiston aarteisiin tämä :) Kiitos vielä kaikille kanssajuhlijoille, oikein mukavata oli teitä tavata:))

More
<

3 vuotta, liekö suotta?

A cache by Marrasmus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Tuesday, 26 February 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

26 February 2019, 18:00 - 19:00

3 vuotta sitten 26.2.16 rekisteröidyin geocaching.comiin ja pakasterasiat tulivat osaksi elämääni. Tässä kolmen vuoden aikana olen juossut purkkien perässä etsien niitä niin maalta, mereltä kuin yläilmoista säällä kuin säällä, kotomaasta ja ulkomailta ja purkin löytäminen on (melkein) aina ollut yhtä riemukasta, ja denarit aina yhtä kurjia. Olen oppinut uusia hassuja ja outoja termejä, ja sukeltanut haasteiden kurimukseen mistä ei taida olla ulospääsyä. Johonkin lyhyempään putkeenkin olen sujahtanut ja hurahtanut. Olen saanut tutustua moniin ihaniin ihmisiin ja samalla koto-Suomeenkin kätköilyn merkeissä, päässyt opettelemaan mitä kummallisimpia asioita ja myös tekemään mitä kummallisimpia asioita. Mitäpä sitä ei rakkaan purkin eteen tekisi?

Koska olin liian ujo erakko järkkäämään 1-vuotis synttäreitä, enkä ehtinyt reagoimaan omille 2-vuotis synttäreillekään, tulee nyt nää 3 vuotiset kun rohkeutta on kertynyt roppakaupalla lisää. Ohjelmana yleisluontoinen höpinä ja turina kaikkeen kätköilyyn liittyvään ja mihin nyt aihe sitten lipsahtaakin. Olisi kiva kuulla, miten kukakin on yleensä tähän harrastukseen päätynyt. Kulkijoitakin voidaan vaihdella.

Tervetuloa tutut ja tuntemattomat Vetokannakselle 26.2. klo 18.00-19.00! Huom. miitti vähän sivummassa, ettemme häiritse mahdollisia avantouimareita.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

79 Logged Visits

Write note 3     Archive 1     Will Attend 20     Attended 52     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.