Skip to Content

<

Grensgeval 2

A cache by jodo30 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/27/2019
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Korte wandeling in een heel rustig hoekje van ons mooie Brabant. Het terrein is niet geschikt voor auto,s, er zitten veel kuilen in de zandpad.

Dit is de tweede cache van de serie van 4. De hele wereld is in stukjes verdeeld en overal zijn grenzen.Deze cache ligt in het uiterste hoekje van Brabant ,maar ook van de gemeente Cranendonck en van Nederland.Duidelijk een grensgeval dus.Deze cache ligt op de grens van een weiland en een akker die allebei van de familie van Deursen zijn. Zij vonden het prima dat we hier een cache legden .Respecteer dat we hier mogen zijn,laat geen troep achter en kom niet onnodig op de akker. Je hoeft daar niet op te zijn.

Wat de caches betreft ,sluit alles goed af zodat het droog blijft en ook in tact..Dat is wel zo fijn voor de volgende cacher. Er staan 2 codes op iedere cache,die je allebei nodig hebt voor de bonus.Vergeet ze niet te noteren.Je vindt ze op de cache behuizing en op de logrol. We hebben veel tijd besteed aan deze serie en zouden het dus fijn vinden als er iets meer af kan dan tftc. Veel plezier met zoeken.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

34 Logged Visits

Found it 32     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.