Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

🎉 Lady Linneke's Verjaardagsevent 🎆

A cache by ♈Merino Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 23 February 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

23 February 2019, 09:30 - 16:00

 

Hiep hiep hiep! Hoeráááá! Lady Linneke is jarig en het is niet zomaar een verjaardag, zij wordt vandaag 25... voor de tweede keer. Dat is natuurlijk een goede reden om een eventje te houden. Wie haar wil gelukwensen, kan dat vandaag komen doen in het Badhuis. Vroeger, nog niet zó lang geleden, toen mensen nog geen eigen badkamer in huis hadden, was dit zo'n badhuis waar het hele dorp af en toe kwam om hun kleren uit te doen en hun buitenkant nat te maken, vandaag kom je hier om je binnenkant te bevochtigen en hou je best je kleren aan. Tenzij het zo een van die wilde feestjes wordt.

De deuren gaan voor ons open om 9u30 en om 10 uur delen we de roadbooks uit van een kraakverse geo-art, eentje met - hoe kan het anders - 25x2 eenvoudige puzzelcaches.

Het spoor leidt langs 7 reeksjes van 7 caches en is in totaal goed voor een kilometer of 16. Elke reeks van 7 levert je een cijfer op dat je nodig hebt om uit te rekenen waar je nummer 50, de bonuscache, kunt vinden.

Het Spooky_Kitty-team zal aanwezig zijn in het Badhuis tot ca. 16 uur, zodat mensen die pas na de lunch willen starten ook nog een roadbook kunnen komen afhalen.

Deelname in de onkosten is 1 ondertekende verjaardagskaart per nickname, contant te overhandigen aan Lady Linneke bij ontvangst van het roadbook. Alle kaarten samen vormen het logboek van het event. Hopelijk worden dat er ook 25x2.

Opgelet!

In sommige caches vind je een bon, die je kunt inwisselen tegen een Linny Lam-knuffel. Die kan je in het Badhuis komen inwisselen - maximum 1 per nickname - maar alleen als je tegelijk ook de volledige naam van de caches zonder haperen kunt opdreunen. Die naam is "Linny Lam Loopt Los, Laveert, Loodst Langs Lanen, Lacht & Logt". En dat is - letterlijk en figuurlijk - géén grapje. Begin maar al te oefenen...

Om je de kans te geven ook te genieten van de omgeving waar je doorheen wandelt of fietst - bij een groot deel van de caches kun je met de auto sowieso niet geraken - mag iedereen vandaag (en enkel vandaag!) de caches loggen als FTF.

Spooky_Kitty wenst je een plezierige dag!


Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.