Skip to Content

<

Kaidantien laki - AMT222

A cache by kaidantienkulkijat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/19/2019
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Yösija löytyi pienestä metsiköstä, jossa oli sopivan suojaisa kuoppa yöpymiseen. Aamun koitteessa oli sarastanut muutakin kuin vain nouseva aurinko. Leon matka oli tullut tiensä päähän. Eilisiltainen seikkailu oli herättänyt sen verran epäilystä paikallisissa asukkaissa, että olivat käyneet herättämässä kylän voudin. Vouti Knut Björkqvist oli siltä istumalta koonnut miehensä ja he olivat lähteneet haravoimaan seutua. Leosta oli tullut parin päivän aikana silloisen Suomen jahdatuin rikollinen. Hän oli onnistunut massivarkaudellaan pääsemään etusivuille, olihan massi kuulunut kuninkaalle itselleen. Leo sai tuomionsa heti aamulla siinä samaisessa metsässä ja hänet passitettiin oitis istumaan kakkuaan Turun Linnan syövereihin.

Tarinat kertovat Leon itsensä kiinnostuneen myös lain lukemisesta tuomionsa aikana ja palanneen aikanaan tuomionsa istuttuaan tien kaidalle puolelle.

Sen verran Leo onnistui niinä parin päivän aikana jättämään jälkeään historiaan, että vieläkin puhutaan Varkaantiestä, tiestä, jolla Leo matkansa taivalsi Turusta Oripäähän. Tosin kuten tavallista tarinat värittyvät kerrottaessa, Leo ei juurikaan pahojaan matkan aikana tehnyt. …ja alkunsahan kaikki oli saanut siitä, kun nälkäinen nuorukainen oli nähnyt suurta mässäilyä Suurtorilla ja ”vapaana” roikkuvan massipussin, joka oli tehnyt tilaisuuden tullen hänestä varkaan.

 

 

Tarina on täysin keksitty ja mahdolliset yhtymäkohdat ja henkilöt todellisuuteen ovat pelkkää sattumaa, eikä tämä sijoitu mihinkään tiettyyn aikakauteen.

Varkaantie tosin kulkee Turun ja Oripään välillä, mutta sillä on ihan oma tarinansa.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Tämä kätkö on osa Aurajoen maisematie, AMT222 – kätkösarjaa, jossa voit seurata Leo Wariksen seikkailuja. Leo oli lain kahta puolta kulkeva, mutta hyvän tahtoinen nuorukainen, josta tilaisuus tekee ah niin usein varkaan.

Tarina alkaa kätköstä GC868FV, mutta voit toki hakea kätköt mieleisessäsi järjestyksessä. …muista myös kerätä vihjeitä matkalta, niille on käyttöä myöhemmässä vaiheessa.

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

228 Logged Visits

Found it 222     Write note 4     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.