Skip to Content

<

Buitenwerk bij Natuurtalent #2

A cache by WeLST Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, March 16, 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

16 March 2019, 10:00 - 14:00

We gaan weer buitenwerken bij Natuurtalent.

Natuurtalent

Natuurtalent bestaat sinds 2014 op het voormalige Berberis-schooltuincomplex (-2012) in het Schiebroekse Park. Het terrein, theehuis en de workshopruimte worden inmiddels intensief gebruikt, door en voor de dagbesteding, stagiaires, wijkbewoners en door scholen en bedrijven die bij ons komen werken, spelen, vergaderen of een (team)dagje uit hebben. Zie https://www.facebook.com/natuurtalent010.

Voorjaarsklussen

We zijn blij met het intensieve gebruik van het terrein en daarom zorgen we er ieder jaar voor dat Natuurtalent aan het begin van het seizoen weer helemaal tiptop in orde is. Ieder voorjaar laten we ons kritische oog gaan langs alle zaken die een opknapbeurt kunnen gebruiken bij Natuurtalent.

Met dit CITO-event sluiten we aan bij de landelijke vrijwilligersactie Nldoet. Dan halen we het maximale uit deze dag en kunnen we de klussen met zoveel mogelijk mensen uitvoeren. En een smiley scoren;-)

Kom je ook helpen? Lekker buitenwerken op zaterdag 16 maart tussen 10 en 14 uur. Nldoet duurt de hele dag, maar wij beperken ons in de tijd. Je bent uiteraard welkom om langer te blijven:-)

De volgende klussen staan op het programma:

  • Speelweide beter en mooier maken
  • Bouwen van het kippenhok
  • Herstellen van de fietsenstalling
  • Verven van de buitenkeuken
  • Allerlei lichte werkzaamheden in het groen, zoals snoeien, harken.

Wij zorgen goed voor de inwendige mens, met koffie en thee met wat lekkers, soep en brood. Er is een theehuis met (invaliden-)toilet en (buiten-)kraan.

Wij hebben wat gereedschap maar niet heel veel. Als je zelf iets mee kunt brengen (werkhandschoenen, snoeischaar, zaag, hamer, schop,) dan is dat heel fijn.

Als het geregend heeft (of regent) dan kan het modderig zijn, maar gaan we toch aan het werk. Breng warme kleren, regenkleding, werkhandschoenen, en stevige laarzen of schoenen mee.

Wat: Lekker buiten werken, nummer 2

Waar: Natuurtalent, Veldkersweg 50. De ingang van het terrein ligt in de bocht van Veldkersweg naar het bedrijventerrein. Auto's gratis parkeren aan de Veldkersweg. Fietsen kunnen in de fietsenstalling.

Wanneer: Zaterdag 16 maart

Hoe laat: tussen 10:00 en 14:00. Verzamelen vanaf 9:30 bij het theehuis.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

4 Logged Visits

Write note 2     Will Attend 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.