Skip to Content

This cache has been archived.

asaama: Heipat tälle, nähdään Aurajoen rannalla 19.5.

More
<

Käsitöitä kätköilijöille 3.1

A cache by asaama Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 14 April 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

14 April 2019, 15:00 - 17:00

Tavataan Maskun Hemmingin koulun käsityöluokassa geokäsitöiden merkeissä, ompeluseuratyyliin kahvia hörppien ja pullaa mussuttaen. Lapset voi ottaa mukaan käsitöitä tekemään. Yritän myös järjestää naapuriluokkaan kaikenikäisille lapsille ja käsityöallergisille aikuisille sopivan elokuvaesityksen.

Tämä miitti on jatkoa Käsitöitä kätköilijöille -tapahtumalle vuonna 2015 ja Käsitöitä kätköilijöille 2 -tapahtumalle vuonna 2017. Tänä vuonna tapaamme kaksi kertaa: ensin käsitöitä tehden, sitten niitä ihaillen.

Neulominen (ehkä länsi-suomalaisten mielestä kutominen) on miitin pääasiallinen käsityötekniikka. Neulomme tai virkkaamme yhteiseen projektiin 6cm leveää nauhaa. Voit tuoda mukanasi langanjämiä. Lankoja ja työvälineitä löytyy paikanpäältä kaikille niitä tarvitseville. Jos haluat osallistua, mutta et pääse miittiin, laita minulle viestiä viestikeskuksen kautta.

Tapaamiseen voit ottaa myös jatkettavaksi oman keskeneräisen käsityösi, kysellä kollegoilta apuja neulemysteerien ratkaisuun tai vaikkapa korjata geopöksysi ompelukoneella. Järjestän myös mahdollisuuden kankaanpainantaan valmiilla seuloilla. Tarjolle tulee oheisen kuvan mukainen seula sekä maskulaisten nuorten suunnittelemia painokuvioita. Jos kankaanpainanta kiinnostaa, ota mukaan yksivärinen kangaskassi, T-paita tms. Minulta voi myös lunastaa kangaskassin omakustannushintaan.  

Miitin terrainarvo on 1. Jos et voi käyttää portaita, ota minuun yhteyttä etukäteen niin saat puhelinnumeroni. Koulun hissi toimii avaimella. Tervetuloa!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

78 Logged Visits

Write note 3     Archive 1     Will Attend 29     Attended 42     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 11 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.