Skip to content

This cache has been archived.

BomBomBom: .

More
<

Dämn, onko siitä jo kolme vuotta?

A cache by BomBomBom Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 25 March 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

25 March 2019, 17:30 - 18:30

Nythän on niin, että kovasti geokarnevaaleja puuhataan juuri näinä aikoina. Itselläni eivät valitettavasti ideat riittäneet karnevaalihumun luomiseen, joten mennään ihan perinteisen kaavan mukaisesti ja tavataan georupattelun parissa Vanttilan koulun pihalla maanantaina 25.3.2019 klo 17.30-18.30!

Päivä on itselleni historiallinen sen takia, että tuolloin tulee kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä, kun loin tunnukset Geocaching.com -sivustolle. Olimme aikaisemmin samana päivänä olleet ystäväperheessä kyläilemässä, ja heiltä kuulimme tällaisesta mielenkiintoisesta harrastuksesta. Ilmeisesti myyntipuhe oli vakuuttava, sillä siitä se sitten lähti! Ensin mukana kulki koko perhe, sitten vaihtelevasti jälkikasvu ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että meikäläinen rymyää pusikoissa yleensä ainoana perheenjäsenenä. Onneksi välillä mukaan saa muita hurahtaneita seuraksi :D.

Paikka ei ole siis sen kummoisempi, mutta jos joku innostuu, löytyy koulun pihalta kiipeilytelineitä, joissa voi turinoinnin lomassa verrytellä :D.

Tervetuloa!

taustakuva: espoo.fi

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.