Skip to Content

<

Jättipalsamia Vantaanjoen rannoilla

A cache by hiphei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 12 June 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

12 June 2019, 17:00 - 19:00

Valitettavasti jättipalsami on levinnyt Vantaanjoen rannoille Nukarinkosken maisemiin. Harmillisen asiasta tekee se, etteivät kasvin juuret yllä kovin syvälle, jolloin joenrinteet ovat alttiimpia eroosiolle. Torjunnan näkökulmasta se toki on hyvä juttu, että kasvin juuret ovat pienet, niin se on helppo kitkeä. Kitkemistä tarvitaan, ettei jättipalsami pääse levittäytymään uusille alueille siementen avulla.


Tervetuloa Nukarille 12.6.2019 klo 17-19. Aloituspisteenä toimii yhden parkkipaikan lähellä oleva pöytä, josta on saatavilla tarkempaa tietoa alueista, joissa kasvia on tavattu. Pahimmissa kohdissa ei viime vuonna juuri mitään muuta kasvanutkaan kuin jättipalsamia, mutta valitettavasti kitkemisessä ei viime kesänä täysin onnistuttu.


Parkkipaikkoja on merkitty kolmeen kohtaan. Älä jätä autoasi tien varteen, koska tiet ovat kapeita ilman kunnollista piennarta ja niillä kulkee lapsia.


Ota mukaan käsineet ja kumisaappaat. Hanskoja tarvitset sen vuoksi, että paikoin toinen kasvi alueella on nokkonen. Saappaita tarvitset, jos kitket joen rannalta etkä halua kastella jalkojasi. Koskialueella veteen ei ole menemistä mutta paikoin on mahdollista ylettyä paremmin vedessä seisten.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

64 Logged Visits

Write note 5     Will Attend 16     Attended 40     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.