Skip to Content

<

Aves de Cambará do Sul - 18

A cache by CaptainCavendish Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/31/2019
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De qual ave são estas características?

 

Mede de 31 a 41 cm de comprimento, e o peso do macho varia entre 206-290 gramas e da fêmea 257-350 gramas , sendo os machos 20% menores que as fêmeas.

Sua ampla distribuição geográfica também se reflete nos seus hábitos alimentares generalistas, pois consome desde insetos até aves e lagartos. Procura os abrigos diurnos de morcegos para atacá-los enquanto dormem. Ataca ninhos de outras aves e por isso é ferozmente perseguido por suiriris, bem-te-vis e tesourinhas.

Quando está reproduzindo pode tornar-se agressivo, atacando até mesmo seres humanos que se aproximem de seu ninho.

Costuma voar em casais, fazendo movimentos circulares enquanto os dois vocalizam em dueto. Possui o hábito de utilizar o mesmo poleiro de caça por longo tempo (dias e até semanas). Adapta-se a regiões urbanizadas.

 

a – Gavião-Tesoura  -  S 29° 06.958’ W 050° 06.214’

b – Gavião-Preto  -  S 29° 08.100’ W 050° 05.700’

c – Gavião- Carijó  -  S 29° 05.600’ W 050° 07.046’

d – Gavião-Peneira  -  S 29° 07.279’ W 050° 06.188’

Additional Hints (Decrypt)

Crqevaunf fbo b crqeãb

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)



Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.