Skip to content

This cache has been archived.

GeoTeamMaashorst: Iedereen heeft nu genoeg tijd gehad om het event te loggen!

More
<

't GTM event

A cache by GeoTeamMaashorst Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 26 May 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

26 May 2019, 12:00 - 16:00

Wij willen u graag uitnodigen voor het GTM- event

 

GTM staat voor GeoTeam Maashorst. Wij zijn een groep geocachers uit de omgeving van de Maashorst. Dit is een schitterend, gevarieerd natuurgebied wat ligt tussen de dorpen Uden, Nistelrode, Oss, Schaijk en Zeeland.

Er ligt al een mooie geo-art in het natuurgebied en tijdens dit event komt er een tweede uit. Zo zijn er dus meer dan 80 caches te vinden tijdens een mooie wandel- of fietstocht.

Bij inschrijving aan het event krijgt u een listing van alle puzzels die later op de dag zullen worden gepubliceerd. Zo kunt u na het puzzelen de cache verzilveren.

 

Wie:      Emant68, Hurkie03&15, Riawim, team Beertjes, TeamMupput, Madamnero, TQB, Krueger1978, De Willy, Johanhu en Bariet heten u van harte welkom.

Waar:    Natuurcentrum De Maashorst. Erenakkerstraat 5 Nistelrode

Parkeren kan op de aangegeven parkeerplaats. Vanuit daar is het een korte wandeling naar het Natuurcentrum. Met de fiets is het goed bereikbaar, parkeren kan en mag niet bij het Natuurcentrum!! (let hier dus op)

Tijden: ’t event start om 12:00 uur en vanaf 13:00 uur kunt u inschrijven en worden de listing uitgedeeld. De caches komen om 15:00uur uit.

Kosten: Voor 2 euro heeft u de mogelijkheid een listing van alle puzzels en een mooie event woodie te kopen, graag contant betalen.

Consumpties kunnen bij het natuurcentrum gekocht worden, u mag zelf iets meenemen wat in de picknicktuin genuttigd mag worden, niet op het terras. Toiletruimte is aanwezig.

We zijn te gast bij het Natuurcentrum en gaan ervan uit dat u de afspraken respecteert en uw eigen afval opruimt. 

maashorst

Wilt u op bezoek komen dan heten we u van harte welkom yes, we zouden het fijn vinden als u dan een 'Will Attent" noteert zodat wij rekening kunnen houden met de benodigde materialen.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.