Skip to content

<

Vanuvuori syysväreissään

A cache by Ikepa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/12/2019
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vanuvuori sijaitsee Kuopion kaupungin eteläosissa noin 13 kilometriä keskustasta etelään. Korkein huippu Ukko-Vanu on 212 metriä merenpinnasta, joten se on Kuopion neljänneksi korkein mäki. Vanuvuori kohoaa Kallaveden pinnasta 130 metriä, ja on Hiltulanlahden rannalla. Vanuvuorella sijaitsee yksi Kuopion suurimmista luonnonsuojelualueista. Vanuvuori on veden rajaama kolmesta ilmansuunnasta: idässä se rajoittuu Kallaveden Mustalahteen, pohjoisessa Koiraveteen ja lännessä Hiltulanlahteen (Wikipedia).

Palapelimysteereitä on tullut ratkottua aika monta ja sen seurauksena sitten piti saada tehdä omakin palapeli. Purkin luotakin näet Vanuvuoren,tosin eri suunnasta mistä kuva on otettu.

Koordinaatit purkille saat kun ratkaiset palapelin.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.