Skip to Content

This cache has been archived.

Brain and Pinky: Bedankt voor jullie aanwezigheid we vonden het een super gezellig event. Misschien organiseren we nog wel een keertje “het gooi is mooi #2”

More
<

Het Gooi is mooi !

A cache by Brain and Pinky Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 24 August 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

24 August 2019, 20:45 - 21:15

De Westerheide is een heidegebied van 344 hectare op het grondgebied van Hilversum en Laren. Het gebied grenst aan de Bussumerheide de A1 en de bebouwde kom van Hilversum.
Van half augustus tot half september bloeit de heide en dat is de mooiste tijd om te genieten van de paarse heidevelden. Omdat het soms erg druk kan zijn op de heide vinden wij dit gebied het mooist heel vroeg in de ochtend of tegen zonsondergang. Dan trekken de nevels over de heide en is het soms mogelijk om een reetje te spotten.

Wij organiseren van 20:45 – 21:15 uur een meet and greet eventje bij het bankje bij de parkeerplaats zodat iedereen voor het event nog een mooie avondwandeling kan maken op de heide. Dus neem je TB's, woodies en je goede humeur mee en kom gezellig geokletsen.

Tot dan !

 

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.