Skip to Content

This cache has been archived.

Korsgat: Trenger ikke stå på kartet mer...

More
<

HåloGeoTour-tur - Namsskogan

A cache by Korsgat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 28 June 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

28 June 2019, 22:45 - 23:15

HåloGeoTour-tur

Fredag 28.06.2019

Klokken: 22.45

............

Ikke alle hadde mulighet til å dra opp til Harstad til det store eventet i juni, meg selv inkludert. Men jeg vet at jeg vil logge den norske GeoTour'en i det minste. Så i dag er jeg på vei nordover for å gjøre nettopp dette.

Men uten mat, drikke og litt søvn, så kan det tenkes at jeg ikke kommer så langt. Så derfor inviterer jeg til en liten stund ved bredden av Namsen, der vi kan forhåpentligvis ha en god samtale i flotte omgivelser. Og sikkert også slå i et par reisefortellinger fra både inn og utland. Eventet starter 22.45 og varer i 30 minutter. Etter dette er det mulig det blir et par cacher til før kvelden, det kommer helt an på trafikk og stemningen ved eventet.

Siden det er et lite stykke fra Trondheim til Namsskogan, så er det nok ikke sikkert at jeg har varm kaffe klar til deltakere, men det kan jo hende at stormkjøkkenet kan lage litt kaffe i løpet av eventet dersom flere enn meg drikker kaffe til alle døgnets tider...

Hjertelig velkommen til alle som vil nyte en sommerkveld ved elvebredden.

Korsgats loggebanner

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.