Skip to content

This cache has been archived.

Geo-Jeddak: Voor mijzelf is het onderzoek succesvol afgerond. Voor degenen die nog bezig zijn; sterkte. Dit event kan het archief in.

More
<

Houd de dief! - Mystery at the Museum kickoff.

A cache by Geo-Jeddak Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 11 July 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

11 July 2019, 19:00 - 20:00

Alle detectives verzamelen! We hebben 1 maand de tijd om de grootste juwelendiefstal uit de geschiedenis op te lossen.

Donderdag 11 juli, 19:00 - 20:00 uur.


Breaking news. Het museum is getroffen door wat nu al de grootste juwelenroof in de geschiedenis wordt genoemd. Een stel dieven is aan de haal gegaan met een set juwelen van onschatbare waarde. 

Wie zijn deze ongure types? We hebben slechts wat beelden van de bewakingscamera (zie foto hiernaast), maar die helpen ons niet verder.  Het is een mystery waar ze kunnen zijn. Daarom wordt een beroep gedaan op de beste detectives en schatzoekers ter wereld; de Geocachers.

Tot 11 augustus kan je proberen de gestolen juwelen terug te vinden, en daarmee in totaal 4 souvenirs te verzamelen. Dat souvenirs verzamelen gaat dit jaar anders dan vorige souveniracties; geen punten verzamelen in de friend league, maar door zogenaamde aanwijzingen (clues) op te sporen. 

Deze aanwijzingen zijn 15 digitale artefacten, die op 11 juli aan geocaches wereldwijd worden toegekend. Door zo'n cache te vinden en te loggen, krijg je de aanwijzing, en als je genoeg aanwijzingen hebt verzameld, krijg je een souvenir. Je kan zien welke cache welke aanwijzing bevat door de nieuwe zoek- en filterfunctie op de kaart te gebruiken. 

Voor gedetailleerde informatie, zie hier.

De eerste aanwijzing, en daarmee ook het eerste souvenir, kan je al verdienen door een event te bezoeken. Dus kom 11 juli naar het museum nu het spoor nog vers is, en stort jezelf op de zaak. Vind de juwelen, en breng ze terug naar de kluis.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.