Skip to Content

<

Lang Leve de Koning!

A cache by King Elmo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 14 August 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

14 August 2019, 19:30 - 20:30

 

Heel heel lang geleden. ’t Is te zeggen 10 jaar. Werden er 4 prinsjes en 2 prinsessen geboren. Ze hadden 4 pootjes, 2 flapoortjes, een dropneusje en een kwispelstaartje. Inderdaad het waren 6 schattige puppy's. Eentje ervan was de kroonprins. Hij was de grootste van het nest en was helemaal bruin vanaf zijn neusje tot zijn staartje. Hij zat altijd in het midden van de eetkom zodat hij al het lekkers kon opeten.

 

De koning en koningin hadden hun poten vol met 6 van die rakkers. Na 8 weken zagen ze het niet meer zitten en besloten om hun kroost bij pleeggezinnen te laten opgroeien. Een van de twee grootste kwajongens kwam bij mij terecht. En dat was ??? Inderdaad ! De Kroonprins ! We doopten hem om tot

 

                                                                                ELMO

 

Koningsmanieren had hij helemaal nog niet. Hij stormde ons huis binnen en joeg de kinderen op hun stoel. Slapen was tijdverspilling. Wandelen deed hij al trekkend op zijn twee achterpoten. Met moeite konden we hem in bedwang houden. Hij voelde zich de koning te rijk. Maar hier werd een stokje voor gestoken. ’t Is te zeggen een boom! Toekomstige King of niet er is maar eentje de baas en dat is toevallig ik. Na zijn inentingen mocht hij direct naar de opvoedingsschool voor honden. Bloed zweet en echte tranen heeft het me gekost maar Elmo heeft zijn gehoorzaamheids- en etiquette brevet gehaald. Agility was zijn lievelingssport. Op wedstrijden stond hij ofwel op een podiumplaats ofwel ernaast op de lijst met uitsluitingen. Het was te zien hoe zijn kroon stond. 

 

Op 25 december 2013 was het gedaan met zijn prinsenleven. Hij werd gekroond tot KING ELMO. Zijn doel was, en nu nog altijd, om geocacheland te veroveren. Hiermee heeft hij al heel wat kilometertjes gewandeld, geocachevrienden gemaak en logs geschreven. Omdat hij  zoveel plezier met het geocachen heeft beleefd zou hij het super leuk vinden om zijn 10 hondenjaren samen met jullie te vieren.

 

Alle twee- en viervoeters worden vriendelijk uitgenodigd op zijn kasteel. (zie opgegeven coördinaten) . Bij twijflel : Er staat een mandje op zijn troon!

 

Uur feest : vanaf 19:30u tot en met 20:30u

 

De tweevoeters kunnen genieten van een knabbeltje en een drankje. Voor de viervoeters is er een hondenbar voorzien met hondenkoekjes.

 

Breng mee :
-Je te droppen of te discoveren TB's
-Je om te ruilen woodies
-Je glimlach
-Een balpen om je attend te plaatsen en de King te discoveren.

 

Tot dan! Het aftellen kan beginnen!

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

59 Logged Visits

Write note 9     Will Attend 25     Attended 22     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 20 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.