Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

VI PUPUTROBADA - ELS PALLARESOS 2019

A cache by Pupu4 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 22 September 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

22 September 2019, 15:00 - 16:30

Us proposem venir a passar el dia a PUPULAND per poder disfrutar d'una jornada gaudint de la nostra afició preferida i en bona companyia on podrem parlar de Geocàtxing, intercanviar Traçables i xerrar i riure tot el que volguem !!

Quedarem a les 9.00 h. del mateix dia que realitzarem la Trobada, 22 de Setembre al WP1 al Bar Nou i podreu gaudir d'un bon esmorzar que ens prepararan allí i agafar forces pel que vindrà més tard. Preguem confirmeu assistents per a coordinar-ho adeqüadament.

Estarem fins aproximadament les 10.30 h., hora en que començarà la passejada per un lloc molt bonic i emblemàtic per les proximitats del poble per a poder estirar les cames i seguir disfrutant d'aquesta gran afició i on podreu gaudir de la natura i el molt bon ambient que sempre feu possible tots vosaltres. Porteu aigua i bon calçat.

Una vegada acabada la ruta us proposem un dinar tots junts al Parc de la Font de la Mina ..... lloc habitual d'alguns geocàtxers que tant bé el coneixen de fer els àpats quan venen aquí a PUPULAND !!!. El dinar será tipus Pic-nic on cadascú s'haurà de portar el seu menjar i la beguda.

La Trobada es realitzará al Parc Font de la Mina (coordenades inicials) als Pallaresos i començara a les 15.00 h. i durarà fins les 16.30 h.


Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.