Skip to Content

<

Oulun Geofilmifestivaalit 2019 (GIFF)

A cache by EpZkuZ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

09 November 2019, 12:00 - 15:15

Oulun Geofilmifestivaalit

GIFF eli Geocaching International Film Festival on kansainvälinen geokätköilylyhytelokuvafestivaali. Tämä on viides kerta, kun GIFF tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa. Aiemmin GIFF järjestettiin Seattlessa Geocaching Block Partyjen yhteydessä. Oulun Geofilmifestivaaleilla kokoonnumme katsomaan 16 lyhytelokuvaa joiden yhteiskesto on noin tunti. 

Tapahtumapaikka ja aika

Oulun geofilmifestivaalit alkavat 9.11.2019 kello 12.00 Elokuvateatteri Studiossa. Pääset elokuvateatteriin kulkemalla Kulttuuritalo Valveen sisälle jonka jälkeen kulje portaita pitkin tai hissillä seuraavaan kerrokseen. Valveella on myös hyvät opasteet elokuvateatteriin. Ovet aukeavat elokuvateatteriin 15min ennen kuin näytös alkaa. Näytöksen jälkeen he jotka ovat ilmoittautuneet myös ravintolaan kulkevat sinne. Eli tiivistettynä

  • 11.45 Elokuvateatterin ovet aukeaa
  • 12.00 Näytös alkaa
  • 13.00Ravintolaan ilmoittautuneet siirtyvät Sticky Wingersiin syömään
  • 15.15 Miittikirja lähtee ja tapahtuma virallisesti päättyy

Ravintola

Elokuvateatterista jatkamme Sticky Wingersiin, jossa on mahdollisuus ruokailla ja jutella juuri nähdyistä geokätköilyfilmeistä tai ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä. Ruokailu on omakustanteista. Miittikirja on paikalla 15.15 asti. Ravintolaan olen varannut 30 paikkaa joten tarvitset erillisen ilmoittautumisen sinne. Jos 30 paikkaa tulevat täyteen voin kysyä lisätilaa ravintolasta.

Liput ja pääsymaksu

Koska tapahtuma järjestetään elokuvateatterissa on paikkoja rajoitetusti. Tämän vuoksi tapahtuma vaatii lipun tilaamisen ennakkoon. Filmifestareilla on kulujen kattamiseksi 1.50€ pääsymaksu joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Sisäänpääsy filmifestareille tapahtuu lippua vastaan. Näytä lippusi QR-koodi älypuhelimen ruudulta elokuvateatterissa tai tulosta lippusi mukaan. Jos nimimerkkisi takaa tulee 3 henkilöä varaa kolme lippua. Myös jos et jostain syystä pääse paikalle, niin peruthan viikkoa ennen ilmottautumisesi EventBritessa josta saat rahat takaisin, jolloin joku muu voi varata lippusi. Elokuvateatteriin ei voi varata numeroituja paikkoja, vaan ne jotka saapuvat ensimmäisenä paikalle saavat valita parhaat paikat, jne. Lipunvaraus hoituu EventBritessa. Eli Will Attend -login lisäksi vaaditaan lipun varaaminen. Ravintolaan olen varannut pöydät 30 hengelle ja ravintolaan tarvitset erillisen ilmoittautumisen joka on ilmainen. Jos 30 paikkaa tulee täyteen niin kysyn ravintolasta lisätilaa.

Souvenir

Tapahtumasta saa GIFF souvenirin.

Elokuviin ilmoittautuminen

Ravintolaan ilmoittautuminen

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.