Skip to Content

This cache has been archived.

Veer12: Volgens mij hebben de meeste bezoekers gelogd. Er staan nog een paar TB's in de inventaris, graag nog even aandacht daarvoor. Gezien de richtlijnen voor events, gaat deze nu het archief in.
Collega-cachers ontzettend bedankt voor het bezoeken en mede-organiseren van dit event. Tot een volgende keer!

More
<

GIFF 2019 Amersfoort

Hidden : Friday, 08 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

08 November 2019, 18:00 - 22:30

GIFF 2019 Amersfoort

Voor de vierde keer zal er een GIFF Event in Amersfoort plaats vinden. Er zal een selectie films van het internationale geocaching filmfestival worden vertoond. Voor de zevende keer hebben wereldwijd geocachers hun films ingezonden, en een selectie van de "beste" films zullen wereldwijd tijdens diverse events vertoond worden. Op 8 november zijn ze dus ook in het Groene Huis in Amersfoort te zien. Voor de nodige voorpret kan je de website van GIFF 2019 bekijken. Hier zijn ook de inzendingen van de voorgaande jaren te zien: Website GIFF 2019 Wanneer je dit event hebt bezocht dan krijg je een GIFF 2019 souvenir. Na het zien van de films kan je meedoen aan de internationale stemming om jouw topper door te geven.

Avondwandeling

Na afloop van de films volgt het tweede deel van de avond, en is er gelegenheid om in een aantal groepen een geowandeling over het landgoed te maken. Voorafgaande de films kan je je hiervoor aanmelden. Neem in ieder geval de gebruikelijke tools mee.

Locatie

Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort (coördinaten bovenaan de pagina). Er is normaal gesproken voldoende parkeergelegenheid bij het Groene Huis. Let op het is een één-richtingsweg vanaf de afslag naar Het Groene Huis

Kosten

5 euro PP (volwassenen), 2,50 euro PP (onder de 16) (t.b.v. zaalhuur, consumpties, coinverloting/avondactiviteit)

Aantal deelnemers

Voor dit event geldt een maximaal aantal deelnemers van 70 personen. Bij aanmelding graag aangeven met hoeveel personen je wilt komen

Consumpties

Koffie / Thee / Sap en versnaperingen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen

Programma vrijdag 8 november

18.30 zaal open voor een bakkie, geogeklets etc.
19.00 – 20.00 Film
20.00 - 20.05 Coinverloting
20.05-22.00 Avondwandeling
22.30 Einde event

We zien jullie graag op vrijdag 8 november!
LotsO, Landrover67, Supert69, en Veer12

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.