Skip to Content

This cache has been archived.

the 12th Man: CO heeft mail ontvangen.

More
<

Herhaal bericht over. Sluiten, èèèèè`n uit!

A cache by 59knutselsmurf & Noenus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/01/2019
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Brandweercentralist (m/v): de mensen die 24/7 paraat zijn op de meldkamer om in geval van nood de eerste schakel te kunnen zijn in de hulpverlening. Een afwisselende baan waarbij geen enkele dienst hetzelfde is. Analyseren, alarmeren en coördineren zijn in het kort 3 van de taken die een brandweercentralist uitoefent. Daarnaast zijn er nog legio taken die erbij komen en het geheel tot een boeiende baan maken.

Een eenvoudige cache ter gelegenheid van het einde van de brandweercentralisten carrière van Brandewijn. Na 23 jaar stopt hij er (helaas) mee. En voor een fanatiek cacher als Brandewijn is vinden wij deze cache wel een mooi afscheid aan een fijne collega.

Brandewijn bedankt, je mag deze cache tzt overnemen. Dan weten we zeker dat je nog eens in de buurt komt voor een bakkie koffie of thee (wat je maar wilt....)

De locatie kan druk zijn met fietsers en wandelaars, Gebruik stealth!

Parkeren in de wijk is overal betaald parkeren.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.