Skip to Content

<

GIFF 2019 KOTKA

A cache by Tassuset, kutale Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

09 November 2019, 13:00 - 15:30

7.-17.11.2019 vietetään maailmanlaajuinen GIFF (Geocaching International Film Festival) elokuvatapahtuma


Tästä pääsee äänestämään

HUOM! Tapahtuman ja paikan luonteen vuoksi ovet suljetaan tasan klo 14 ja sen jälkeen filmiä ei pääse enää katsomaan.

Ennen filmiä on pieni buffetti.

Tähän mennessä ilmoittautuneet

Ennen elokuvan alkua arvotaan kaksi kulkijapakettia. Paketti sisältää GIFF-geokolikon ja 2019 GIFF-travel tagin, jossa on oma uniikki seurantakoodi.

GIFF eli Geocaching International Film Festival on kansainvälinen geokätköilylyhytelokuvatapahtuma. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa Kotkassa ja katselumiittejä on viikon aikana ympäri maailmaa. Filmimateriaali on lapsille sopivaa, mutta se sisältää vieraskielistä puhetta. Filmeissä on suomenkielinen tekstitys.

Kokoonnumme miittiin 9.11.2019 klo 13.00, jolloin kaikki muutkin kuin etukäteen ilmoittautuneet voivat käydä loggaamassa miittikirjan. Klo 14.00 alkaa filmin katselu. Ovet suljetaan tasan klo 14 käytännön syistä filmin katselun ajaksi. Ovet avataan jälleen kun filmi on päättynyt, tilaisuus päättyy klo 15.30.

Tähän tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen ja varattava paikat, sillä tilaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittautuessasi ilmoita myös osallistujien määrä nimimerkin takaa. Katselutilaisuus on maksullinen, 2€/hlö. Maksulla katetaan paikasta perittävä vuokra. Auditoriossa on 106 istumapaikkaa ja se on ylin sallittu henkilöluku tilassa.

Paikka on Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Katariinan kampuksen auditorio, Lehmustie 4, Kotka. Kulku sisäpihan kautta, ei kadun puolelta. Pysäköintitilaa löytyy oppilaitoksen pysäköintialueilta.

Tapahtuma on saanut GIFF-tapahtuma statuksen ja kaikki osallisumisensa kirjanneet saavat digitaalisen matkamuiston eli souvenierin.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.