Skip to Content

<

Fyns GeoCafé åbner for en ny sæson - 2019

Hidden : Thursday, 10 October 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

10 October 2019, 19:00 - 21:00

Fyns GeoCafé åbner for en ny sæson - 2018
DK Ny og uerfaren eller gammel i gårde, alle er velkommen når vi skyder en ny vintersæson i gang til mere social geo hygge i spejderhytten her på koordinatet . Vi har igen fået lov at låne hytten her af de lokale spejdere bare vi passer godt på den og det vil vi naturligvis gerne… altså både låne og passe godt på den.

Eventet:
Vi mødes torsdag d. 10. oktober kl. 19 til 21 til den officielle opstart af vintersæsonen på event koordinaterne. Vi giver kaffe/the/vand. Du medbringer evt. kage eller lign. som du kunne tænke dig at indtage i løbet af et par hyggelige timer. Desuden medbringer du 10kr pr mand (M/K) til en lille erkendtlighed samt din coin/TB samling.
Aftenen vil gå med snak om sommerens udfoldelser og erfaringer, samt for dem der lyster det, at løse mystery opgaver fra rundt omkring i den vide verden.

Efter eventet:
Vi har ingen bestyrelse eller kontingent og dermed ingen klub. Vi mødes torsdag i ulige uger kl. 19 til 21 på Bystævnevej 26, 5200 Odense V. Vi bruger samme koncept til caféaftenerne som til eventet. Caféaftenerne fortsætter frem til en gang i foråret når vi hellere vil ud i verden og finde caches en helt almindelig torsdag aften.

Aftenen vil først og fremmest være af social karakter og at netværke, men vi vil også med tiden have nogle aftner med forskellige temaer.

Temaerne kunne være: Hvordan angriber man en mystery cache opgave, hvordan laver man en god cache(beholder) for begynder, let øvet og ekspert, vis mig dit geo udstyr, blær med FTF beviser, hvordan bruger man GSAK og Project GC (hints og fif), arrangementer for børn, lave geoart og/eller kalender eller andre fælles udlægninger af caches, geoture ud i verden - nok mest den lokale.
Regler: Alle opfører sig ordentligt, taler pænt til og om andre. Det er tilladt at falde i søvn hvis dem der fortæller er kedelige at høre på.

Princippet for det sociale: Vi giver kaffe/the/vand, du medbringer hvad du selv har tænkt at konsumere i form af sukkerholdiger drikke og kage eller andet lækkert.

Pris: 10kr per person hver gang du møder op (der kan også betales med Mobile Pay). Så må du snakke næsten lige så meget som du vil, drikke kaffe/the/vand og du betaler kun for de arrangementer du deltager i. Her er ingen binding. De 10kr pr person går direkte videre til KFUM Spejderne Skt. Knud Gruppe, som vi låner hytten af. Vi skal dog finde ud af at formidle pengene videre til dem, uden det går ud over deres tilskud fra kommunen. Det er jo ikke meningen de skal tabe penge på at vi låner deres hytte. Vi er ikke interesseret i at lave penge, det betyder så også at du skal have penge op af lommen hvis der skal bruges andet i form af materiale til produktion af en geocache eller lign.

Hvem: Alle der har tilknytning til Geocaching uanset alder, køn, race, religion og nationalitet, selv om aftenerne grundet tidspunktet nok ikke kan anbefales at være for børn.

Geohilsen: JanCoyle, RoseFrederiksen.DK, OnkelB og Dex.DK

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

57 Logged Visits

Write note 5     Will Attend 26     Attended 25     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.