Skip to Content

<

CITO el Tomb de Xacó

A cache by crtn i nastrud Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

09 November 2019, 12:00 - 13:00

QUÈ US PROPOSEM?

Aprofitant una nova temporada de CITO, on tots podrem obtenir el souvenir de Groundspeak assistint i participant en una CITO, hem organitzat junt amb l'Ajuntament de Perafort i Puigdelfí un matí de CITO al Tomb de Xacó, un punt del poble que toca amb els Pallaresos.

Ens trobarem a les coordinades del Pàrquing a les 12 hores, per a explicar una mica la zona proposada per dur a terme el CITO. L'Ajuntament ens donarà guants i bosses de plàstic que ens ajudaran a les tasques de neteja de la zona.

Al Waypoint tenim una zona on l'Ajuntament ens deixa per a poder aparcar els cotxes.

En acabar, gaudirem d'un petit refrigeri per a recuperar-nos de la tasca de neteja que haurem dut a terme 💪💪

QUÈ ÉS UN CITO?

"Cache In Trash Out" és la iniciativa mediambiental recolzada per la comunitat de GEOCACHING. L'objectiu principal d'aquest programa és netejar i mantenir àrees naturals que gaudim mentre cerquem. Aquests esdeveniments són grans trobades de geocercadors focalitzades en netejar brossa, eliminació d'espècies invasores, plantar arbres i vegetació i recuperació de camins.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.