Skip to Content

<

Zeeuwse GIFF 2019 (third edition)

A cache by Miep Gasklep & You2NL Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 10 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

10 November 2019, 10:00 - 12:30

Wij willen jullie uitnodigen om op 10 november a.s. de winnende filmpjes van het GIFF (Geocaching International Film Festival) te komen kijken. We hebben wederom een mooi onderkomen gevonden bij Wijkcentrum Hof van Buren, Oranjelaan 17, 4332 VA Middelburg. Er is meer dan voldoende parkeerruimte bij het winkelcentrum aan de Fazantenhof in de Veersche Poort Middelburg.

De toegang is niet helemaal gratis omdat we wat kwijt zijn aan gemaakte kosten.  Maar de entree blijft beperkt tot € 3,= per persoon voor een volwassene en € 1,50 voor een kind tot en met 12 jaar. Voor dit bedrag krijg je wel bij binnenkomst een bakje koffie of thee met wat lekkers en voor de kinderen hebben we een glaasje limonade.

Het programma is als volgt:

10:00 - 10:30 Ontvangst met koffie, thee, limonade

10:30 - 12:00 Vertoning van de filmpjes

12:00 - 12:30 Napraten, naborrelen en ontvangst voor de middagronde

Aan de bar zijn drankjes tegen betaling van schappelijke prijzen verkrijgbaar.

We gaan de 16 films die de finale gehaald hebben bekijken op een groot scherm en met geluid. Omdat de films nog niet eerder gepubliceerd zijn zal de inhoud ook voor ons als organisatoren een complete verrassing zijn. Er is al wel bekend gemaakt om welke films het gaat:

Uiteraard zal er ook ruimte zijn om trackables te loggen of uit te wisselen. Handzame trackables zijn natuurlijk méér dan welkom. Daar wordt een aparte tafel voor neergezet. Maar grote trackables worden alleen toegelaten als ze door anderen (dus vooraf geregeld) of door de brenger weer worden meegenomen. Ze kunnen niet achter blijven bij het event of de hosts.

Het bezoek aan dit event gaat je ook nog een souvenir opleveren. Net als vorig jaar rijkt Geocaching.com die uit aan bezoekers van het GIFF festival.

Wij hebben er zin in en hopen jullie te zien op 10 november!
Miep Gasklep & You2NL.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.