Skip to content

Halloween-event Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Thursday, 31 October 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

31 October 2019, 19:00 - 21:00

 

Velkommen til grusomt event!

Det nærmer seg årets skrekkeligste dag, og det inviteres igjen til event!

I år håper vi det blir skumlere og værre enn noensinne, for vi har nemlig funnet en temmelig mørk skog i Lillesand, der vi tenker det kan passe å treffes torsdag 31.oktober fra kl 19.00-21.00. 

Det blir heksebål der man kan grille medbragte rotter, firfisler og kakerlakker (hvis man ikke liker de best levende). Og vi oppfordrer veldig til at alle finner frem sin egen indre heks, spøkelse, eller annet skrømt og kler seg opp litt denne kvelden. Gjerne til det ugjenkjennelige! Det blir premiering for beste kostyme! 

Selvsagt er det ikke værforbehold, og på eventstedet er det mulighet for å være under tak dersom det bøtter ned for voldsomt. 

Og.... hvis alt går etter den onde planen kan det ventes uhyggelige pling fra telefonene i løpet av kvelden...💀💀💀

Merk at fra parkeringskoordinatene er det ca 600 meter å gå til eventstedet, på grusvei og litt sti. Husk lykt!

Mvh
Anis og Ingridsp
🧙🏻‍♀️🧟‍♀️

Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, natta før allehelgensdag eller helgemesse, som er den katolske minnefesten for helgner og martyrer. Halloweenfeiringen bygger også på eldre skikker, gjerne knyttet til den keltiske høytiden samhain. Dette er blitt en viktig feiring, særlig i engelskspråklige land som USA, Canada, Storbritannia, Irland og New Zealand og har til en viss grad også spredd seg til andre land. I følge engelsk tradisjon feirer man Halloween om kvelden den 31. oktober, dagen før 1. november som helgemessa er fast lagt til. Helgemesse, og dermed også kvelden før denne, er derimot en bevegelig helligdag i den norske kirken.  

Til halloweenfeiring knyttes det ofte skumle eller makabre elementer som hekser, spøkelser, skjelett og flaggermus. Det viktigste symbolet er blitt gresskar med utskorne fjes og lys inni. Det er vanlig å kle seg ut, gjerne som noe skummelt, og holde selskap i forbindelse med Halloween. Særlig i USA går små unger fra hus til hus og ber om godteri.

Kilde: Wikipedia

 

Additional Hints (No hints available.)