Skip to Content

<

Payback #06

A cache by De Vijverbergjes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/01/2020
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Alweer de laatste van dit winterseizoen! Immers in de zomer is het toch een stuk minder leuk om dit soort puzzeltjes op te lossen. Daarbij komt ook nog eens dat wij ons weer gaan voorbereiden op onze fietsvakanties. Dit begint bij de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Wat onderhand ons jaarlijks uitje is geworden. Hier kijken wij hoe het staat met bepaalde routes, die nog in ontwikkeling zijn, en doen wij nieuwe ideeën op waar wij misschien willen fietsen.

Maar de route die in deze Unknown Cache is de schijnwerpers staat moesten wij een keer in één fietsvakantie fietsen! En zeker als Nederlanders! De fietsroute is samengesteld uit verschillende LF-routes en een hele leuke ervaring om mee te mogen maken. Tot op heden is dit nog steeds de langste fietsroute die wij ooit gefietst hebben. Natuurlijk hopen wij ooit nog langere fietstochten te mogen maken, maar dat zal waarschijnlijk de komende jaren niet het geval zijn. Tot heden konden wij gemakkelijk gemiddeld 80 kilometere fietsen per dag (tot deze fietsvakantie), maar dat zal in de toekomst hopelijk minder worden (immers wij hebben nu 2 kinderen). Immers wij fietsenfietsroutes het liefst in 1x en niet verspreid over verschillende vakanties.

 

 

Als je nu alle puzzels in volgorde hebt gepuzzeld. Weet je onze fietsvakanties van de jaren 2011, 2012, 2014 en 2015. Dus er zijn er nog genoeg in het verschiet en elk jaar komen er weer hopelijk een paar bij.
U kunt uw oplossing valideren met certitude.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.