Skip to Content

This cache has been archived.

heksemie anirca62: deze al al lang voorbij

More
<

Schrikkelen met Heksemie en Sven 1965

A cache by heksemie anirca62 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 28 February 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

28 February 2020, 19:00 - 22:00

De Heks wil schrikkelen samen met jullie in het "Hoekje" om wat gezellig te kletsen, elkaar de zotste verhalen te vertellen, die TBs die al eventjes in de kast liggen opnieuw eens te tonen aan de rest, en eventueel 1'tje te drinken (tis ne vrijdag é!). Redenen genoeg om eens af te komen, dus tot dan! En weet, over een jaar heb je spijt dat je er niet geweest zal zijn!

 

Een schrikkeljaar is een kalenderjaar met 366 dagen, in plaats van 365. Deze extra dag, een schrikkeldag, wordt ingevoerd om te voorkomen dat de kalenderjaren te veel gaan afwijken van het tropisch jaar. Een schrikkeldag valt op 29 februari en komt in de gregoriaanse kalender voor in elk jaar dat deelbaar is door 4, met uitzondering van eeuwjaren. Deze hebben enkel een schrikkeldag als ze deelbaar zijn door 400.

Dus het volgende schrikkeljaar is pas in 2024

Start event: vrijdag 28 februari 2020 om 19.00 einde om 22.00 uur

locatie:Het Hoekje Bergstraat 2a Heist op den Berg , je hebt de mogelijkheid om iets te eten of te drinken dit is wel voor eigen rekening

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.