Skip to Content

<

Valentijnsdag

A cache by Klockhuys Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 14 February 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

14 February 2020, 18:00 - 18:30

Valentijnsdag, het moment om iemand ten huwelijk te vragen! Daarvoor heeft Hugo Klockhuys de perfecte locatie uitgekozen! Romantisch (ter plekke zie je wel waarom) en toepasselijk (idem). Dus was je nog van plan een aanzoek te doen, dan is dit hét moment en dé plaats. En daarna natuurlijk applaus van medecachers die een traantje wegpinken.

Om misverstanden te voorkomen: het is niet verplicht om iemand tijdens het event ten huwelijk te vragen! Alle geocachers zijn welkom!

Graag onderstaande zorgvuldig lezen!

1. Een huwelijksaanzoek is natuurlijk een verrassing dus vermeld dit niet in je logje! Wel graag een PM aan de CO. Die zorgt op verzoek voor een matje oid zodat tijdens het knielen de broek schoon blijft.

2. Een huwelijksaanzoek dient plaats te vinden binnen wettige kaders anders krijgen we gedoe en dat moeten we niet hebben!

3. Overtuig je ervan dat het object van je aanzoek ook fysiek aanwezig is. Dat klinkt als een open deur maar je zou niet de eerste zijn die knielend in het luchtledige een aanzoek doet. Dat lijkt hilarisch maar wekt in de praktijk vooral verwarring en gêne bij de omstanders.

4. De teams Muizepluis én Klockhuys (die reeds getrouwd zijn en - stom toeval - ook nog eens met elkaar!) gaan na afloop in de buurt voor eigen risico en rekening wat knabbelen. Wie mee wil, laat dat horen! Let op: ook dit is optioneel! Geen verplichtingen!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.