Skip to content

Feire Escape From Oslo 21 år og Geocaching 22+ år Community Celebration Event

Hidden : Thursday, 16 June 2022
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

16 June 2022, 18:00 - 20:00


Dette er et offisielt "Community Celebration Events - 2020" hvor vi kan feire at det er 22 år, en måned og ca to uker siden geocaching oppstod.

På dagen for eventet, 16. juni 2022, er det 21 år siden den andre cachen i Norge ble publisert og det er 17 år og en måned og fire dager siden EO var her første gangen og ca 14 år siden EO adopterte den. Eventet plasseres i nærheten av cachen

Det er bratt i skogen ved cachen men litt flatere innover, men ikke forvent en fin, flat event-plass. Hvis det blir mange "will attend"-logger er det mulig å flytte eventet ned til et flatere område nede ved Skjennungen (vannet) da stedet hvor cachen henger ikke er så egnet for alt for mange mennesker.

Den enkelste måten å komme til plassen på er å gå eller sykle fra Frognerseteren. Siste biten opp fra Skjennungen er IKKE egnet for sykkel!

Dette blir et enkelt event hvor vi får anledning til en cache-prat i skogen og mimre om tiden som har gått og tider som skal komme. Det blir ingen loggbok og ta med deg mat og drikke hvis du har lyst til det.

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2022. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

 

Additional Hints (No hints available.)