Skip to Content

<

CCE Geocaching 20V ja iikori 50V

A cache by iikori & PikkuG Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 03 May 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

03 May 2020, 14:00 - 16:30

Tervetuloa juhlimaan Geokätköilyn 20-vuotis juhlia sähkömiesten majalle.

20 Vuotta on kulunut siitä kun tämä hieno harrastus sai alkunsa. Tuskin tiesi Dave Ulmer ensimmäisen purkin piilottaessaan, mitä se tuo tullessaan. Kesällä 2013 kuulin kahvipöytäkeskustelussa puhuttavan kätköilystä. Kotiin päästyäni aloin tutkia asiaa ja se oli sitten menoa! N. 2000 kätköä on vajaassa seitsemässä vuodessa meille PikkuG:n kanssa kertynyt. Tahti ei ole ollut hurjimmasta päästä, mutta tämän lajin yksi parhaista puolista on se, että sitä voi harrastaa just niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Monta upeaa reissua ollaan PikkuG:n kanssa tehty ja tutustuttu aivan mahtaviin ihmisiin!

Luvassa rentoa yhdessäoloa muisteluiden merkeissä ja kulkijoita vaihdellessa. Kohteessa on mahdollisuus makkaranpaistoon (omat makkarat). Synttärikahvit lupaan keitellä ja ehkäpä jotain palan painiketta mukaan. 

Parkkipaikkoja on majalla vähänlaisesti, joten kimppakyydit on enemmän kuin tervetulleita. Vaikka juhlapäivä onkin, ei kannattane tulla ykköset päällä, talven jäljiltä (jos nyt sitte talvea tuleekaan) haisee majalla tunkkaiselle. Muistakaa ilmoittaa henkilömäärä will attend lokkauksessa, helpottaa kahvikuppien laskennassa.

Tervetuloa tutut ja tuntemattomat!!!

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2020. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.