Skip to Content

This cache has been archived.

WeLST: Het werk is weer gedaan, met hartelijke dank voor jullie hulp. Volgend jaar in ieder geval weer.

More
<

Buitenwerk bij Natuurtalent #3

A cache by WeLST Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 14 March 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

14 March 2020, 10:00 - 15:00

Natuurtalent

Natuurtalent bestaat sinds 2014 op het voormalige Berberis-schooltuincomplex (- 2012) in het Schiebroekse Park. Het terrein, theehuis, de akker, de yurt en het tuinhuis worden inmiddels intensief gebruikt, door en voor de dagbesteding, stagiaires, wijkbewoners en door scholen en bedrijven die komen werken, trouwen, verjaren, spelen, vergaderen of een (team)dagje uit hebben.

Voorjaarsklussen

Natuurtalent wil aan het begin van het nieuwe seizoen een verwaarloosde groenstrook onder handen nemen en de pipowagen verplaatsen naar de boomgaard. We helpen hen met het weghalen en op orde brengen van het groen en van het hekwerk, snoeiwerk, herstelwerk en mogelijk tegelwerk. Kom je ook helpen? Met dit CITO-event sluiten we aan bij de landelijke vrijwilligersactie Nldoet. Dan halen we het maximale uit deze dag en kunnen we de klussen met zoveel mogelijk mensen uitvoeren. En een smiley scoren;-) Lekker buitenwerken op een mooie groene locatie op zaterdag 14 maart 10:00 – 15:00 uur. De volgende klussen staan op het programma:

  • Verwijderen groen
  • Het verwijderen en herplaatsen van het hekwerk bij de pipowagen
  • Verplaatsen pipowagen naar de boomgaard
  • Kleine herstelwerkzaamheden
  • Lichte en zwaardere werkzaamheden in het groen
  • Snoeiwerk
  • Allerhande opruimwerkzaamheden

Natuurtalent zorgt goed voor onze inwendige mens, met koffie en thee met wat lekkers, soep en brood. Er is een theehuis met (invaliden-)toilet en (buiten-)kraan. Natuurtalent heeft wat gereedschap maar niet heel veel. Wij nemen zelf ook mee, maar als je zelf iets mee kunt brengen (werkhandschoenen, snoeischaar, takkenschaar, (takken)zaag, hamer, schop) dan is dat heel fijn. Als het geregend heeft (of regent) dan kan het modderig zijn, maar gaan we toch aan het werk. Zorg voor warme kleren, eventueel regenkleding, werkhandschoenen, en stevige laarzen of schoenen (die vies mogen worden).

Wat: Lekker buiten werken, nummer 3 (vorige nummer 3 kon niet doorgaan)

Waar: Natuurtalent, Veldkersweg 50. De ingang van het terrein ligt in de bocht van Veldkersweg naar het bedrijventerrein. Auto's gratis parkeren aan de Veldkersweg. Fietsen kunnen in de fietsenstalling op het terrein.

Wanneer: Zaterdag 14 maart 2020

Hoe laat: tussen 10:00 en 15:00. Verzamelen vanaf 9:45 bij het theehuis. Als je maar een deel van de tijd kunt, ook van harte welkom. Alle hulp is meegenomen en jij hebt weer een smiley op de kaart;-)

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.