Skip to Content

<

Aloha

A cache by Tamaradepagter1996 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/08/2020
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Aloha,

 

Oranjezon is lang in gebruik geweest als waterwingebied: water van elders werd de duinen ingebracht, om door het zand gefilterd te worden. Via waterwinkanalen werd het gezuiverde water weer afgevoerd. Door het vele zoete water zijn de duinen verruigd: er kwamen soorten als duinriet en Amerikaanse vogelkers. Tegenwoordig is Oranjezon een prachtig natuurgebied, waar je reeën en damherten kunt tegenkomen.  Door de variatie in landschap is het een gunstig leefgebied voor heel veel soorten planten en dieren. 

 

Ik vond het tijd om op deze prachtige plek een cache te leggen. De cache is geplaatst in overleg met de eigenaar van het strandpaviljoen. Om de cache te bereiken is een wandeling van ca. 15 minuten vereist, parkeren is mogelijk op de volgende coördinaten: N51° 34.943 E3° 34.995 Helaas moet er vanaf 1 april t/m 31 oktober parkeergeld betaald worden.

Het wandelpad die leid naar de cache begint op de volgende coördinaten: N51° 35.131 E3° 35.023 Het wandelpad is alleen te voet bereikbaar en is niet toegankelijk voor rolstoelen. 

 

Leuk feitje: Aloha is een woord uit Hawaï dat onder meer 'liefde', 'toeneiging', 'compassie', 'vrede' en 'dank' kan uitdrukken. Sinds het midden van de 19e eeuw wordt het ook in de Engelse taal gebruikt als groet, waarmee 'hallo' en 'gedag' gezegd wordt.

 

Geniet van de mooie reis naar deze geocache welke met veel Aloha liefde geplaatst is!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.