Skip to content

Bonus Labcache Orvelte Mystery Cache

Hidden : 02/29/2020
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

In het levendige monumentendorp Orvelte - waar mensen gewoon wonen en werken - beleeft u de geschiedenis aan den lijve. Ga mee op reis en beleef Orvelte zelf!

In Drenthe, met name in Orvelte, staan prachtige, rietgedekte Saksische boerderijen en andere rustieke gebouwen. Mooi om langs te wandelen, maar nog leuker om ook eens van binnen te bekijken. Bij een aantal van de boerderijen bent u van harte welkom! Het dorpshart is regelmatig het centrale decor voor bijzondere evenementen en themadagen.

Auto's zijn niet toegestaan in Orvelte.Het parkeercoördinaat op deze cache pagina brengt je naar Parkeerterrein P2 van hier uit is de labcahe en de bonus het makkelijkst te doen.

Van Goede Vrijdag tot en met de herfstvakantie moet je betalen voor het parkeren. Bij het uitrijden is dit met de bankpas bij de slagboom te voldoen. Als u geen bankpas heeft staat bij de kiosk van de parkeerplaats hoe te handelen voor betaling met contant geld.
In het winterseizoen is parkeren gratis met uitzondering van de kerst- en krokusvakantie.

 

                                     Labcaches

              

Voor het verkrijgen van deze labcaches dient u de app 'Adventure Lab' op uw smartphone te hebben.

Deze is online te downloaden. Dit betekent wel dat u onderweg een internetverbinding nodig heeft. In Orvelte is de onvangst niet van hele hoge kwaliteit, TIP: even rustig wachten tot dat de telefoon verbinding heeft met het 4G netwerk en dan is de route prima te doen. De route is met verschillende telefoons en providers getest en gelopen dit gaf geen problemen. Met de één had je sneller verbinding met het 4G netwerk dan de ander.

                            De  bonuscache


Bij elk juist antwoord ontvangt u informatie waarmee u de coördinaten van de bonuscache kunt berekenen. U kunt deze gegevens altijd terugvinden bij "dagboekvermeldingen".

De formule voor de bonuscache is N 52° 50. (A+B) D (A+B)      E 006° 39. (A+B) (A+C) E

 

Ik wens u veel plezier tijdens uw bezoek aan Orvelte.

Additional Hints (No hints available.)