Skip to content

Keskikesän juhla Community Celebration Event

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Sunday, 26 June 2022
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

26 June 2022, 11:00 - 13:00

Tervetuloa keskikesän juhlamiittiin. 

Juhlitaan yhdessä keskikesää ja geokätköilyn 20-vuotisjuhlia.

Tapaamme Luven majalla. Täällä voit lähteä juoksemaan tai kävelemään pururadalle tai vaihtoehtoisesti voit mennä myös heittelemään frisbeetä mukavalle 18 väyläiselle Veto DiscGolfPark- radalle. Talvella täällä on myös ladut. Vietetään mukava, rento aamupäivä liikunnallisesti ja nostetaan malja kesälle. Ulkoilun ja reippailun jälkeen maistuu kupponen kahvia tai teetä majalla. Mikäli metsäpalovaroitusta ei ole, niin omia eväitä voi grillailla laavulla. 

Toivoisin jokaisen tuovan miittiin näytille omia kulkijoita ja muuta geokätköilyyn liittyvää esineistöä. Oletko keksinyt vaikka jonkun mukavan apuvälineen ongen päähän tai löytyykö repustasi jokin historiallinen gps-laite. Mikäli et halua tuoda mitään mukaan tapahtumaan, niin ota kuva kohteesta ja liitä se kuvagalleriaan

Miitti on samalla Community Celebration Events - 2020 juhlamiitti. Juhlitaan yhdessä geokätköilyn 20-vuotisjuhlia, näin vähän jälkikäteen tosin. 

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2020. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)