Skip to content

<

Geo-Jeddak 15 jaar ouder dan Geocaching.

A cache by Geo-Jeddak Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 25 October 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

25 October 2020, 12:30 - 15:30

Ik, Geo-Jeddak, ben een van de mensen die van HQ een speciaal event mag organiseren ter ere van 20 jaar Geocaching. En ik heb besloten er meteen een dubbel feest van te maken, want op deze dag ben ik zelf jarig.

Er kan geparkeerd worden op de eventlocatie. Het terrein is groot genoeg om aan weerszijden een geocache te kunnen verstoppen zonder de 161-meter regel te overtreden, dus volop ruimte. Er staan ook picknicktafels. 

Belangrijk

Het is nu natuurlijk nog niet te voorspellen hoe Corona zich zal gaan ontwikkelen, maar alle door de overheid opgelegde/geadviseerde maatregelen die (nog) van kracht zijn op de dag van het event zullen worden gehandhaaft. Hou deze pagina a.u.b. in de gaten voor meer informatie. Als het noodzakelijk is een limiet op te leggen aan het aantal personen dat kan komen, dan krijgen mensen die als eerste een Will Attend hebben gelogd voorrang. 

Maar belangrijkst van allemaal; laten we het gewoon gezellig houden!

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Banner

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.