Skip to content

<

Endelig kan vi treffes igjen

A cache by GStrike79 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 02 July 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

02 July 2020, 17:00 - 18:00

Endelig er restriksjonene for sosial kontakt lettet litt på. Så nå når vi kan samles i grupper på inntil 200 personer, så hadde det vært koselig å få til et event.

 

Parken ved Trinigon og Haikjeften passer fint nå, med god plass slik at vi kan holde trygg avstand til hverandre, men samtidig sentrumsnært slik at vi kanskje får med oss noen av de nye nickene som har dukket opp iløpet av vinteren og våren.

 

Til dere nye som ikke har vært på event tidligere: Eventer er ikke noe skummelt, det er rett og slett bare en mulighet til å møtes. Her kan vi spørre om alt cacherelatert som vi måtte lure på, kanskje få noen tips på mysteryer vi sitter fast på eller kanskje avtale en fremtidig cachetur. Men viktigst av alt, vi får en mulighet til å bli kjent med hverandre 😊

 

Viktig info:

 

Geocaching HQ har åpnet for eventer i Norge med inntil 200 deltagere. For at eventer skal kunne gjennomføres, må alle deltagere følge disse reglene:

 

Alle som deltar har ansvar for å forhindre smitte.

 

Alle som deltar må holde avstand på minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand/sine nærmeste.

 

Alle som deltar må oppgi kontaktinformasjon til arrangøren. Kontaktinformasjonen skal ikke deles med noen andre enn myndighetene, og bare dersom myndighetene ber om denne informasjonen til sporing av smitte. Etter 10 dager skal dataene destrueres. Hvis du ikke ønsker å oppgi kontaktinformasjon, kan du dessverre ikke delta.

 

Utstyr som benyttes av flere må desinfiseres før det overføres fra en person til en annen.

 

Alle som vil ha mat eller drikke, må ta dette med selv.

 

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.