Skip to content

This cache has been archived.

Angelfish888: Zo te zien heeft iedereen gelogd dus hij mag het archief in. Iedereen bedankt voor zijn en haar aanwezigheid!! Het was een gezellig feestje [:D]

More
<

Feestje aan de Zandenplas

A cache by Angelfish888 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 08 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

08 September 2021, 19:00 - 21:00

Op woensdag 8 september organiseer ik dit gezellige Community Celebration Event bij de sfeervolle Zandenplas ter gelegenheid van 20 jaar geocaching! Ik heb gekozen voor een eenvoudige ‘meet & greet’ in de buitenlucht i.v.m. de corona maatregelen. 

De Zandenplas is een mooi recreatiegebied in de gemeente Nunspeet waar het altijd aangenaam vertoeven is. De plas is gegraven in de jaren '60 om bij de aanleg van de rijksweg A28 tussen Amersfoort en Zwolle te voorzien in de behoefte aan zand. Na het beëindigen van de zandwinning werden het water en het aanliggend gebied ingericht voor recreatieve doeleinden. Het recreatiegebied wordt beheerd en geëxploiteerd door Leisurelands, het voormalige recreatieschap. De plas is in 2013-2014 aan de oostzijde breder gemaakt en uitgediept, met als doel het zelfreinigend vermogen te vergroten. Het zand werd daarbij door middel van een aangelegde pijpleiding getransporteerd naar het enkele kilometers verderop aan te leggen bedrijventerrein De Kolk. De plas wordt vooral gevuld met regenwater en water uit een kleine wel. De waterkwaliteit wordt voortdurend in de gaten gehouden door de beheerder.

Dit terrein eigendom is van Leisurelands. Iedereen is vrij om een groepsactiviteit te organiseren dat niet gemeld hoeft te worden zolang de groepsgrootte het maximum aantal van 50 deelnemers niet overschrijdt. Voor dit event worden dus 50 deelnemers toegelaten. Zodra het event vol is, komt u op de wachtlijst te staan. Meld dus in uw ‘Will Attend’ met hoeveel personen u komt, dan kan ik de aantallen in de gaten houden.

Met dank aan Goedweb en Jopie1951 voor het meedenken

Tot slot vraag ik u om rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Meer informatie kunt u vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 Houd u alstublieft aan de actuele voorschriften, zodat het voor iedereen een leuk event wordt. Het terrein biedt voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

 

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.