Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Dineren in Elburg editie 5 - 47?

A cache by lingbeek Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 September 2021, 18:00 - 21:30

Op 15 september 2021 wordt ik alweer 47 jaar. Dat mag nog even gevierd worden. Ik wil dit graag een paar dagen later met jullie vieren op een nieuwe editie van Dineren in Elburg.

-------

Om elkaar eens in een iets andere setting te zien dan alleen maar op traditionele "wegjaagevents met boekjes" en iets meer tijd te hebben om elkaar te spreken is dit de vijfde editie van deze serie events. De bedoeling is dat we samen wat gaan eten en drinken. Het idee van een stammtisch-event dus. Maar dan ook met een maaltijd erbij.

De vijfde editie is echter wederom op deze locatie. En er is weer gekozen voor het idee: American Party. Dus neem iets te eten mee om te delen. Zo is er voor iedereen van alles..

Binnen is er ieder geval plaats voor ongeveer 20 stoelen aan tafel. Die zijn voor de organisatie en will attends. Daarnaast is er ook nog voldoende ruimte buiten voor als het moet wel honderd geocachers... Het aantal tafels en stoelen is echter wel beperkt. Neem je die zelf mee dan is er in ieder geval buiten wel plek voor je...

Er staan buiten in ieder geval al een picknictafel met plaats voor 8 personen en twee loungesets voor elk 4 personen..

De locatie binnen is dus gereserveerd voor de eerste will-attends (en de organisatie)

Voor deze vijfde editie is er dus weer American party als thema gekozen. Dus wees creatief en maak wat lekkere hapjes..  In de Amerikaanse sfeer mag maar is niet verplicht.


Kun je niet koken dat kun je ook bijdragen door een deel van de drankjes te verzorgen of bijvoorbeeld te zorgen voor wat hapjes.

Schrijf in je will attend log welk gedeelte van de maaltijd je graag wilt verzorgen.

Er is in de ruimte een keuken met vijf gaspitten aanwezig voor als je iets warms wilt maken.

Waar: Nunspeterweg 17, Elburg. Aanbouw achter villa, achterom lopen Wanneer: 18 september 2021 vanaf 18:00

Please leave the following text at the bottom of the page, so geocachers understand the limited release of Community Celebration Events.

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)