Skip to content

Sopar de Nadal Celebration Event Community Celebration Event

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Saturday, 17 December 2022
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

17 December 2022, 18:00 - 22:00

Volem celebrar amb tots vosaltres les festes de Nadal i de quina millor manera que fer-ho amb aquest Community Celebration event, en el que començarem a les 18:00 hores amb una xerrada temàtica de Montbrió 23, on l'equip Smayu ens ensenyarà a anar ben previnguts per a les nostres sortides amb vehicles motoritzats, a continuació de 20:00 a 22:00 hores farem el sopar de Nadal, on podrem compartir una bona estona menjant, parlant de geocàtxing i no oblideu els vostres traçables per a fer intercanvi. Per a més detall mireu les imatges que hi ha a continuació.

Quan feu el W.A. si us plau indiqueu si us quedareu a sopar o només assistireu a la xerrada temàtica. El pagament del sopar s'ha de fer per paypal a l'email ascatgeo@gmail.com. Si us plau, indiqueu el vostre nom d'equip en el concepte del pagament.

 

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)