Skip to content

<

CITO Tampere 2020 - Kesä

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 01 August 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

01 August 2020, 08:00 - 10:00

Mitä: CITO Tampere
Missä: Tampere, Kaukajärvi
Milloin: 01.08.2020 Klo 08:00 - 10:00


CITO Tampere 2020 KesäJo perinteiseen tyyliin Tampereen kaupunki on osoittanut meille siivousalueen citoa varten. Kokoonnutaan kello 08:00 nollapisteen tuntumaan ja käydään läpi siivousalueet. Kaikille riittänee kyllä siivoiltavaa eli ei hätää vaikka ei ihan alkutohinoihin kerkiäisikään.

Kaupunki toimittaa paikalle jätesäkkejä ja ovat luvanneet toimittaa roskat pois. Roskistakaan ei siis tarvitse huolehtia ja kerätyt roskat voi jättää jätesäkeissä alueelle siivousaluekarttoihin merkittyihin keräyspisteisiin. Muistetaanhan sulkea pussit, ettei linnut ja muut pikkueläimet levittele roskia uudestaan.

Mikäli sattuu omistamaan roskapihdit, ne kannattaa toki varata varata mukaan. Lopuksi vaan suojaavat käsineet, siivoiluun sopiva varustus ja reipasta mieltä matkaan ja citoilemaan!

Muistattehan napata oman nimilätkän mukaan rintapieleen.

Miittikirja on paikalla lähellä annettuja koordinaatteja ja jokaisen osallistujan toivotaan kirjaavan siihen nimimerkkinsä.

Osallistumisesta tähän tapahtumaan ansaitset CITO-souvenirin. Tervetuloa citoilemaan!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.