Skip to content

This cache has been archived.

Radu C: E timpul să scoatem asta de pe hartă

More
<

8 a 8-a - A mai trecut o lună deja???

A cache by Radu C Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 08 August 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

08 August 2020, 19:00 - 21:00

 

8 a 8-a

Ne-am întâlnit pe-ntâi a-ntâia, (GC8H01Y) Am sărbătorit o zi rară pe doi a doua (GC8J09E). Apoi ne-a lovit pandemia și nu am putut continua tiparul, dar ne-am regăsit voioși pe șapte a șaptea (GC8T2CW) și desigur, e timpul să continuăm pe 8 a 8-a!

Hai să ne revedem la cafeneaua Chez les Amis
Sâmbătă, 08 august 2020 de la ora 19:00

până la 21:00 (sau până când ne săturăm)

 

Facem evenimente fiindcă ne place să socializăm cu oamenii care ne împărtășesc această pasiune numită Geocaching.

Acesta este un eveniment de tip Meet&Greet, cel mai simplu eveniment posibil. Ne cunoaștem și stăm puțin de vorbă, fără o tematică anume.

Dacă nu ai participat niciodată, e timpul să o faci. Hai să ne cunoști!

Intrarea este gratuită și se permite, ba chiar se încurajează, adresarea de întrebări și relatarea de povestiri cu și despre geocaching.

Tourists welcomed!

 

Ce e un eveniment?

Pe scurt e o întâlnire a oamenilor pasionați de acest joc / hobby / sport.

Vino să ne cunoști, vino să găsești răspunsuri la întrebări pe care probabil le ai, vino fără frică, primim pe toată lumea, indiferent dacă joacă de ani de zile, de o lună, de ieri sau de mâine! Toată lumea e binevenită!

Am observat destul de mulți utilizatori noi în oraș, așa că am simțit că ar prinde foarte bine o astfel de serie de evenimente.

 

- Acest eveniment este adresat persoanelor de orice vârstă, sex, etnie, naționalitate,  situație financiară, cetățenie, culoare a pielii sau limbă vorbită.
- Participarea este gratuită, bineînțeles și nu este condiționată de consumația făcută din meniul localului. Probabil vei simți nevoia să consumi ceva dacă stai pe toată durata serii și bineînțeles e de bun augur față de gazda noastră, dar nu este o condiție necesară pentru a putea participa și loga acest eveniment
- Tot conform regulamentului jocului, trebuie să participi pentru cel puțin 30 de minute pentru a marca evenimentul, dar noi ne vom lungi la vorbă cel puțin o oră jumătate.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.