Skip to content

<

Synttärimiitti vol. 2

A cache by annikaella & ValPel97 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 18 September 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 September 2020, 16:15 - 17:00

Alunperin olin järjestämässä ensimmäistä miittiäni jo huhtikuussa ValPel97n yllätyssynttärijuhlaa ennen, mutta sehän tietysti peruttiin vallitsevan tilanteen takia kuten kyseiset synttärijuhlatkin. Joten jos nyt hyvällä tuurilla pääsisi edes omia synttäreitä 'juhlistamaan' ainakin miitin kera oikein synttäripäivänä!

Eli tervetuloa (taas) viettämään aikaa Tervasmäen laavulle Nakkilaan kello 16:15-17! Tälläkin kertaa toivomme että käsihygieniasta ja turvaväleistä pidetään huolta, laavulla onneksi on tilaa seisoskella tai istuskella hieman hajallaan. Varaamme tottakai myös käsidesiä mukaan, ja lokikirjaan voi kirjata nimen omalla kynällä. :)

Huomioithan, että laavulla ei omaa parkkipaikkaa ole, mutta viereisen tien reunaan saa mahdutettua kyllä autoja rajatusti.

Omat eväät mukaan ja 'Nakkilan kirkon vaiheille' grillailemaan ja jutustelemaan, tervetuloa!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.