Skip to content

This cache is temporarily unavailable.

Korsgat: Eventet er ferdig, selv om folk har lov til å plukke søppel fortsatt da [:D]

More
<

Rydde i strandsonen

A cache by Korsgat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 16 September 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

16 September 2020, 18:30 - 19:30

ONSDAG 16.09.2020

Klokka 18.30

............

Det er på tide å bidra litt tilbake til samfunnet. For oss geocachere, så er CiTo noe av det vi kan bidra med. I dag betyr det at vi møter opp på de oppgitte koordinatene, og så rydder vi området rundt oss i den neste timen. CO vil ha med poser til å ha søppelet i. Området vi rydder vil være utover denne havna her, innover ved stranden like ved, og kanskje noen også vil rydde innover mot sentrum av Stjørdal. Etter en time vil søppelsekker som er satt ved bilen til CO bli fraktet bort. For de som har ryddet seg vei inn mot sentrum, så vil det bli mulighet til å avlevere søppelsekkene ved det eventet som arrangeres etterpå. For jo, denne timen her skal vi rydde, ikke stå og prate om alt mulig.

CiTo-sesong 2 har startet, så ved å delta på en ryddeaksjon de kommende månedene, så vil du få et suvenir når du har sendt inn loggen din.

Geocaching HQ har åpnet for eventer i Norge med inntil 200 deltagere. For at eventer skal kunne gjennomføres, må alle deltagere følge disse reglene:

  • Alle som deltar har ansvar for å hindre spredning av smitte.
  • Alle som deltar må holde avstand på minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand/sine nærmeste.
  • Alle som deltar må oppgi kontaktinformasjon til arrangøren. Kontaktinformasjonen skal ikke deles med noen andre enn myndighetene, og bare dersom myndighetene ber om denne informasjonen til sporing av smitte. Etter 10 dager skal dataene destrueres. Hvis du ikke ønsker å oppgi kontaktinformasjon, kan du ikke delta.
  • Utstyr som benyttes av flere må desinfiseres før det overføres fra en person til en annen.
  • Alle må ta med egen mat og drikke.
  • Det vil være sprit tilgjengelig ved loggboka, og engangshansker for de som vil ha det. Men ta med egne hansker til rydding, dette også ut fra en smitte-situasjon.

Korsgats banner

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.