Skip to content

<

Mini mysterie oplos Community Celebration Event

Hidden : Sunday, 31 October 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

31 October 2021, 12:00 - 15:00

27 september 2021.

We hebben het maximum bereikt. Je kan niet meer inschrijven.

We houden het event in café "Rad van Wageningen". Om binnen te mogen komen moet je voldoen aan de regels vanuit de rijksoverheid. Deze kan je vinden op:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/hoe-regelen

 

Samen puzzelen is leuker dan alleen, en twee weten meer dan een! Heb jij ook moeite met het oplossen van (een aantal van) de mysteries in Wageningen, dan is dit event voor jou.

Er zijn een aantal mysteries in Wageningen waar ik me al langere tijd mee bezighoud en waar ik maar niet uit kom. Ik denk dat er meer mensen zijn met dit probleem en daarom heb ik dit event bedacht. Met elkaar puzzelen is natuurlijk veel gezelliger en met meer mensen lukt het misschien beter om de mysteries op te lossen.

Het event is bij rad van Wageningen een klein café in Wageningen. Omdat je samen gaat puzzelen hebben we een maximum van 20 personen die kunnen deelnemen, het is daarom erg belangrijk dat je in je 'will attend' aangeeft met hoeveel personen je komt, en helaas vol=vol.​​​

 

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)