Skip to content

Kuu, taivas ja tähdet Community Celebration Event

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Wednesday, 22 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

22 September 2021, 18:30 - 20:30

 

1900 vuorokautta tai toisin sanoen 5 vuotta, 2 kuukautta, 1 viikkoa ja 5 päivää sitten lokkasin ensimmäisen kätköni Rest Stop Kultakioski. Lokkaus oli lyhyt ja ytimekäs "Eka kätköni!" Tämä järisyttävä hetki myös tallennettiin - kiitos lukulekuri kuvasta ja tartuttamisesta. Kuu, taivas ja tähdet olivat tuolloin kohdillaan paljastaen salatun maailman. Paluuta entiseen elämään ei enää ollut. Tosin koko kätköilyurani aloitti denari, jonka kävin paikkaamassa sitten myöhemmin. Mutta eihän sitä lasketa kun ei ollut edes nimimerkkiä vielä. Kuu, taivas ja tähdet ovat paikoillaan edelleen joten tervetuloa jutulle tähtitornille.

Järjestäjän puolesta tarjolla on halukkaille miittikirja, pullaa ja mehua. Huom! Oma muki mukaan!!

Jätäthän autosi merkittyyn parkkiin sillä tilaa tornilla pysäköintiin on hyvin rajallisesti. Tornilla varaston ovien eteen ei saa pysäköidä, nämä paikat on merkitty pysäköintikieltomerkeillä. Tampereen Veden työntekijöiden on päästävä varastoon esteettä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tapahtuma-alue on väljä ja rajaamaton ulkoilma-alue ja osallistujilla on mahdollisuus säilyttää riittävä etäisyys toisistaan. Tapahtumassa on järjestäjän toimesta käsien desinfiointi mahdollisuus. Tapahtumahetken koronarajoitukset voit tarkistaa täältä.

 

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)