Skip to content

This cache has been archived.

Danielite: Da er eventet over, og all kontaktinformasjon er makulert (for en stund siden).

More
<

Community Celebration Event Fossum bru

A cache by Danielite Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 18 October 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 October 2020, 15:00 - 17:00

 

Velkommen til Community Celebration Event Fossum bru. Her skal vi feire at Geocaching fyller 20 år i år. Selve eventet har jeg lagt til rett etter barneselskapet mitt (jeg fyller 8 år i morgen).

 

Søndag 18. oktober  2020 kl 15.00-17:00.

 

 

       Pga korona-situasjonen blir det noen spesielle regler her i dag:

  • Alle som ikke tilhører samme husstand skal til enhver tid holde minst en meters avstand til alle andre. Alle har ansvar for å overholde dette.
  • Som CO kommer jeg til å samle inn kontaktinformasjon (reelt navn, adresse og telefonnummer) til alle deltakere. Dette er jeg forpliktet til å dele med myndighetene til sporing av smitte hvis de ber om det. Informasjonen blir ikke delt med andre, og den blir makulert 10 dager etter eventet. Er du ikke komfortabel med å gi meg denne informasjonen, kan du ikke delta på eventet.
  • Hånddesinfeksjon vil være lett tilgjengelig.
  • Jeg ber om at sporbare blir lagt igjen hjemme, så vi unngår smitterisiko. Unngå deling av penner/blyanter og lignende.
  • Det blir ikke noen form for servering, ta med deg det du vil spise og drikke selv.
  • Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, skal du holde deg hjemme ett døgn etter at symptomene er borte. Du har ikke tillatelse til å delta på eventet hvis du er syk eller i dårlig form på forhånd.
  • Blir du dårlig under eventet, skal du umiddelbart forlate området etter å først ha meldt fra til meg som CO.
  • Dersom du får påvist covid-19 eller får mistanke om at du er smittet, skal du ta umiddelbar kontakt med helsevesenet.

Det er en grense på 200 deltakere. Nå tror jeg ikke det kommer til å være noe problem, men jeg ber allikevel om at dere skriver antall deltakere som kommer for hvert nick når dere logger Will Attend. Skulle vi nærme oss grensen for antall deltakere, er det de 200 første som får delta, og jeg legger ut en announcement når grensen er nådd/i ferd med å nås.

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2021. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.