Skip to content

<

Lichtjesroute Event 2020

A cache by Cache-Hopper Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 26 September 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

26 September 2020, 20:00 - 23:00

 

26 September 2020, 20:00 - 23:00 uur

In coronatijd is alles anders, maar we proberen graag zo normaal mogelijk te blijven leven.

Het Celebrate MEE event, GC8M9RV, bewees onlangs dat op bovenstaande lokatie de COVID19 maatregelen prima zijn te handhaven, dus zet ik deze jaarlijkse traditie gewoon voort. Want ook dit jaar zijn er ornamenten opgehangen. Weliswaar iets minder dan doorgaans (traditioneel drukke lokaties zijn er uit gehaald), maar neem gerust een kijkje.

Op 18 september om 19.00 uur gaan in Eindhoven de herdenkingslampjes weer aan Ter herinnering aan de bevrijding door de geallieerden op 18 september 1944. Mocht je al plannen hebben om de route af te leggen, dan is het wellicht ook leuk om dat te combineren met dit event op ZATERDAG 26 SEPTEMBER.

Voor het 11de jaar op rij organiseer ik dit event op een droge, warme, bekende locatie. Van 20.00 uur tot zeker 23.00 uur zal ik daar aanwezig zijn. Ook dit jaar gaat het daar vooral om het ontmoeten van je hobbygenoten, met wie je dus ook je bevindingen van de ornamenten kunt delen. Aan het event zijn geen kosten verbonden, behalve de consumpties die je nuttigt. Besef dat dit event dicht bij de binnenstad plaatsvindt, waardoor parkeren lastig en kostbaar kan zijn. De route is per fiets het mooist, dus kom je van verre, parkeer dan verder van het centrum af en pik het event onderweg mee.


Bron: Eindhovens Dagblad

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.